Master - Maquette : een boekje van Hans Theys en Nadia Naveau over een project van Nadia Naveau. - Verbeke Foundation, Kemzeke (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 2009)
Naveau, Nadia ; Wasiela, Marie-Louise ; Van den Eynden, Caroline ; Ingelaere, Quinten ; Janssens, Stephanie ; Beunen, Sig ; De Mul, Cecile ; Cox, Evelien ; Van Dijck, Beja ; Laachir, Rachid ; El Moussaoui, Serge ; Alvarez, Irene ; Todorova, Denise ; Ivanova, Pepa ; Tomballe, Jesse ; Kijek, Kinga ; de Moortel, Joris Van ; Grodszka, Ulka
Engels, Nederlands
Exhibition. Master-Maquette. Kemzeke. Verbeke Foundation Kemzeke. 2009-02-01. 2009-03-01
boek