Biennale de la Critique. - Geirlandt, Karel J.; Lorent, Claude; Palais des Beaux Arts Charleroi; Internationaal Cultureel Centrum, Antwerpen (Bruxelles : l'Association Belge des Critiques d'Art, 1981)
Anselmo, Giovanni ; Belgeonne, Gabriel ; Bijl, Guillaume ; Bilquin, Jean ; Brunemer, Daniel ; Copers, Leo ; Copley, William ; Cordier, Pierre ; Couturier, Michel ; Denmark ; Downsbrough, Peter ; Duck, Colette ; Dusepulchre, Francis ; Fisher, Joel ; Fonchain, Jérôme ; Gal ; Grooteclaes, Hubert ; Leclercq, Brigitte ; Mapplethorpe, Robert ; Merz, Mario ; Meuris, Jacques ; Penck, A.R. ; Penone, Giuseppe ; Pozzi, Lucio ; Queeckers, Bernard ; Staeck, Klaus ; Swennen, Walter ; Titus-Carmel, Gérard ; Topor, Roland ; Trivier, Marc ; Van Severen, Dan ; Vercruysse, Jan ; Verheyen, Jef ; Vermeiren, Didier ; Wittevrongel, Roger ; Zorio, Gilberto
per kunstenaar biog., ind. tent., gr. tent., bibliog.
Frans
Nederlands
Biennale de la Critique / Biënnale van de Kritiek, Palais des Beaux-Arts, Charleroi, 5 décembre 1981 - 3 janvier 1982 / Internationaal Cultureel Centrum, Antwerpen, 9 januari 1982 - 14 februari 1982
boek