Hareng Saur : Ensor en de hedendaagse kunst = Ensor and Contemporary Art. - Exhibition. Hareng Saur : Ensor en de hedendaagse kunst = Ensor and Contemporary Art. Gent. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2010-10-30. 2011-02-27; Alechinsky, Pierre; Banisadr, Ali; Canning, Susan; Hirschhorn, Thomas; Hoozee, Robert; Hyman, Timothy; Koubaa, Bart; Kowalski, Tomasz; Lopez-Menchero, Emilio; Marty, Enrique; Pettibon, Raymond; et al. (Gent : MSK (Museum voor Schone Kunsten) Gent SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent, 2010)
Ensor, James ; Ahtila, Eija-Liisa ; Alechinsky, Pierre ; Alys, Francis ; Althoff, Kai ; Amorales, Carlos ; Tiong Ang ; Villevoye, Roy ; Artschwager, Richard ; Banisadr, Ali ; Bhabha, Huma ; Bijl, Guillaume ; Breuning, Olaf ; Brown, Cecily ; Cameron, Jamie ; Chapman, Jake & Dinos ; Cielen, Fia ; Condo, George ; Copers, Leo ; Crouwers, Alexandra ; Cuoghi, Roberto ; de Cordier, Thierry ; De Gruyter, Jos ; Thys, Harald ; de Jong, Folkert ; De Keyser, Raoul ; de Kooning, Willem ; Deller, Jeremy ; Delvoye, Wim ; Djurberg, Nathalie ; Dreyfus, Smadar ; van Oldenborgh, Lennaart ; Dubuffet, Jean ; Dumas, Marlene ; Durant, Sam ; Durham, Jimmie ; Fogli, Andrea ; Gelitin ; Gerhard, Tatjana ; Geyskens, Vincent ; Gupta, Subodh ; Guston, Philip ; Guzman, Daniel ; Hirschhorn, Thomas ; Jaio, Iratxe ; van Gorkum, Klaas ; Jorn, Asger ; Kelley, Mike ; Kippenberger, Martin ; Kowalski, Tomasz ; Krystufek, Elke ; Leroy, Eugène ; Legrand, Jozef ; Lopez-Menchero, Emilio ; Luduvico, Rosilene ; Magritte, René ; Marty, Enrique ; McCarthy, Paul ; Meese, Jonathan ; Nauman, Bruce ; Oehlen, Albert ; Ofili, Chris ; Pettibon, Raymond ; Raveel, Roger ; Richter, Daniel ; Richter, Gerhard ; Rist, Pipiliotti ; Rondinone, Ugo ; Schütte, Thomas ; Schutz, Dana ; Schwontkowski, Norbert ; Sherman, Cindy ; Stallaerts, Helmut ; Strik, Elly ; Theys, Koen ; Tobias, Gert ; Tobias, Uwe ; Twombly, Cy ; Van Caeckenbergh, Patrick ; Vandenberg, Philippe ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; van Riessen, Wouter ; Vercruysse, Jan ; Vergara Santiago, Angel ; Williams, Sue ; West, Franz ; Yang Jiechang ; Yun-Fei Ji ; Ziolkowski, Jacub-Julian ; Zipp, Thomas ; Zmijewski, Artur
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Engels
Nederlands
boek