The Gallant Apparel : Italian Art and the Modern. - Meneguzzo, Marco; Dimitrova, Mira; Voena, Marco; Di Robilant, Edmondo (London : Robilant + Voena London, 2010)
Bianco, Remo ; Boetti, Alighiero ; Bonalumi, Agostino ; Castellani, Enrico ; Dadamaino, Edoarda Maino ; de Dominicis, Gino ; Fontana, Lucio ; Manzoni, Piero ; Merz, Mario ; Paolini, Giulio ; Scheggi, Paolo ; Spalletti, Ettore
geboortedatum per kunstenaar, bibliog. p. 60-61
Engels
The Gallant Apparel : Italian Art and the Modern, Robilant + Voena, London, 27 september - 27 october, 2010
boek
Keywords: Italië