Extremen : waartoe de mens in staat is. - De Vlieger, Jozef; Debaene, Raf; Jellema, C.O.; Lagae, Werner; Exhibition. Extremen : waartoe de mens in staat is. Vinkt. Comité voor Dodenmonument Vinkt. 1990-05-11. 1990-06-17 (Vinkt : Comité voor Dodenmonument Vinkt, 1990)
Appel, Karel ; Bacon, Francis ; Baj, Enrico ; Beeckman, Paul ; Bervoets, Fred ; Boltanski, Christian ; Castelein, Ingrid ; Corneille ; Cox, Jan ; Erdély, Miklós ; De Busschere, Lionel ; Demeulemeester, Armand ; Demeulemeester, Jan ; De Vlieger, Jos ; D'Haese, Roel ; Graveel, Bert ; Landuyt, Octave ; Lievens, Johan ; Maes, Agnes ; Perneel, Paul ; Rainer, Arnulf ; Raveel, Roger ; Richier, Germaine ; Szymkowicz, Charles ; Van Breedam, Camiel ; Van Doorslaer, Etienne ; Van Severen, Dan ; Vervisch, Godfried ; Reisberg, Martin ; Rosendor, Bitia
Nederlands
boek