Chipka : The small-town museum - Burt, James; Van Gerrewey, Christophe; de Gelder, Pierre; Netwerk / Centrum voor Hedendaagse Kunst, Aalst (Aalst : Netwerk / centrum voor hedendaagse kunst Aalst, 2010)
Boon, Louis Paul ; Denicolai & Provoost ; Leech, Adam ; Stragier, Claire ; Vermeir, Annelien ; Verwée, Adriaan ; Reupke, Rachel ; Bennett, Justin ; noumenon and Pierre de Gelder ; Van Parys, Yoann ; Kriemann, Susanne ; Van den Abeele, Michael ; Hendrickx, Arnaud ; Miller, Matthew ; Geens, Lode ; Van San, Tamara ; Ank, Stijn
Publicatie n.a.v. de tentoonstelling "Chipka" in Netwerk / Centrum voor hedendaagse kunst te Aalst, 13.02.2010 - 03.04.2010
Engels
Frans
Nederlands
boek