Morgen gemaakt. : Kunstenaars en fotografie in het huidige 'fin de siècle', zomer 1993. (Amsterdam : Arti et Amicitiae, 1993)
Hans Aarsman ; Bas Andrea ; Sally Apfelbaum ; Lucien den Arend ; Peter Baren ; Anthon Beeke ; Wout Berger ; Diana Blok ; Marinus Boezem ; Herman van den Boom ; Fons Brepoels ; Leslie Karen Browne ; Sjoerd Buisman ; Wim Compier ; Jan Cremer ; Wijnanda Deroo ; Jamie Dolinko ; Désirée Dolron ; Moritz Ebinger ; Winfred Evers ; Paul Fleming ; Marliz Frencken ; Michael Gibbs ; Angela Grauerholz ; Paul Groot ; Kees de Groot ; Jurriaan van Hall ; etc.
Morgen gemaakt, Arti et Amicitiae, Amsterdam, 8 aug t/m 5 sep 1993
boek