Traditie en vernieuwing, de erfenis van de jaren zestig. (Amsterdam : Arti et Amicitiae, 1994)
Rudi Bierman ; Jan Cremer ; Pieters Engels ; Herbert Fiedler ; Daan van Golden ; Frank Gribling ; Jan Jansen ; Jacqueline de Jong ; Otto B. de Kat ; Arie Kater ; Carel Kneulman ; Yvonne Kracht ; Harry van Kruiningen ; Steven Kwint ; Kurt Löb ; Charlotte van Pallandt : Paul Panhuysen ; Simon Posthuma ; Wim T. Schippers ; Jan Sierhuis ; Jan Stekelenburg
Traditie en vernieuwing, de erfenis van de jaren zestig, Arti et Amicitiae, Amsterdam, 11 juni tot 10 juli 1994
boek