Buren door Boeken : Een tentoonstelling van Duitse Boeken. - Goethe-Instituut, Amsterdam; Centrale bibliotheek, Rotterdam; Boekenbeurs voor Vlaanderen, Antwerpen; 1994-09-21 tot 1994-10-04, Goethe-Instituut Amsterdam (Frankfurt/Main : Ausstellungs- und Messe GmbH des Börsenvereins des Deutschen Buchhandels, 1994)
Een tentoonstelling van circa 3.414 boeken en tijdschriften afkomstig van 404 uitgeverijen in Duitsland, enkele uitgeverijen in Zwitserland en Oostenrijk (waar Duitse auteurs verschenen zijn) en 33 uitgeverijen in Nederland.
Buren door Boeken : Een tentoonstelling van Duitse Boeken, Goethe-Institut, Amsterdam, 21 september t/m 4 oktober 1994 ; Centrale bibliotheek, Rotterdam, 14 t/m 25 oktober 1994 ; Boekenbeurs voor Vlaanderen Bouwcentrum, Antwerpen, 30 oktober t/m 11 november 1994
boek
Keywords: Duitsland