Openingstentoonstelling van het Stedelijk Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst. (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1951)
Fischer, Adam ; Bernard, Joseph ; Bourdelle, Emile-Antoine ; Despiau, Charles ; Maillol, Aristide ; Renoir, Auguste ; Yencesse, Hubert ; Manzu, Giacomo ; Marini, Marino ; Martini, Arturo ; Gargallo, Pablo ; Blomberg, Stig ; Hubacher, Hermann ; Cantre, Jozef ; Claessens, Frans ; Deckers, Edward ; Dillens, Juliaan ; Dupon, Arthur ; Grandmoulin, Leandre ; Grard, Georges ; Macken, Mark ; Meunier, Constantin ; Puvrez, Henri ; Schirren, Ferdinand ; Verbanck, Geo ; etc.
Openingstentoonstelling van het Stedelijk Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 8 september - 31 october 1951
boek