De abstracte schilderkunst in Vlaanderen. (Antwerpen : Hessenhuis, 1963)
Alechinsky, Pierre ; Anthoons, Willy ; Bertrand, Gaston ; Bonnet, Anne ; De Boeck, Felix ; Delahaut, Jo ; De Leeuw, Bert ; De Troyer, Prosper ; Lacasse, Joseph ; Lewy, Kurt ; Mara, Pol ; Seuphor, Michel ; etc.
De abstracte schilderkunst in Vlaanderen, Hessenhuis, Antwerpen, van 14 december 1963 tot en met 19 januari 1964
boek
Keywords: België; Vlaanderen