8e Biennale voor beeldhouwkunst. - 8e Biennale voor beeldhouwkunst, Middelheim, Antwerpen, 1965 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1965)
Andrien, Mady ; Arnould, Marcel ; Coppens, Mariette ; Courtois, Albin ; De Buck, Walter ; De Preter, Lode ; Depuydt, Stefaan ; De Rouck, Charles ; Dries, Jan ; Durieu, Claire ; Ghysels, Jean-Pierre ; Goossens, Denijs ; Halflants, Vincent ; Heylen, Jan ; Holmens, Gerard ; Keustermans, Jan ; Laenen, Jean-Paul ; Leroy, Christian ; Mazy, Marcel ; Meysmans, Willy ; Oerlemans, Henri ; Pas, Wilfried ; Point, Jean-Pierre ; Reinhoud ; Roulin, Felix ; Saintenoy, Raphaele ; Saveniers, Bertha ; Smit, Sophia ; Smits, Rene ; Spilliaert, Pol ; Strebelle, Olivier ; Swinnen, Tinneke ; Van Den Brande, Frans ; Van Gysegem, Paul ; Van Hoeydonck, Paul ; Verlee, Luc ; Vertongen, Frits ; Walravens, Frans ; Dunkel, Joachim, Fischer Lothar ; Foehl, Helga ; etc.
8e Biennale voor beeldhouwkunst, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 20 juni - 30 september 1965
boek