Lumen numen. : kataloog en teksten. (Antwerpen : Lumen-Numen, 1969)
Adam, Guy ; Bazaine, Jean ; Bert, Kari ; Claus, Mark ; De Leger, Gilberte ; Dries, Jan ; Germain, Jacques ; Koelman, Ben ; Largot, Serge ; Le Moal, Jean ; Martini, Remo ; Nagy imr. ; Fajak, Jacques ; Pfeiffer, Henri ; Polder, Rudi ; Rademakers, Marcel ; Schmalzigang, Jules ; Sandberg, Lars A. ; Tal Coat, Pierre ; Van De Velde, Wim
Lumen Numen, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen, van 3 mei tot 27 mei 1969. Tentoonstelling ingericht door VAGA.
boek