11e Biennale Middelheim 1971. - 11e Biennale Middelheim, Antwerpen, 1971 (Antwerpen : Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, 1971)
Jespers, Oscar ; Adam, Henri-Georges ; Ajoldi, Elia ; Andriessen, Marl ; Anthoons, Willy ; Béothy, Etienne ; Bernard, Joseph ; Bertoni, Wander ; Blomberg, Stig ; Bourdelle, Emile-Antoine ; Caille, Pierre ; Calo, Aldo ; Cantré, Jozef ; Cavalière, Alik ; Chadwick, Lynn ; Colvin, Marta ; Dupon, Arthur ; etc.
11e Biennale Middelheim 1971, Openluchtmuseum voor beeldhouwkunst Middelheim, Antwerpen, 6 juni - 3 okt. '71
boek