Als Ik Kan. - Ministerie van Nederlandse Cultuur (Antwerpen : Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, 1975)
Baggen, Albert ; Baseleer, Richard ; van Beurden, Alfons ; Boudry, Aloïs ; Brunin, Léon ; Chappel, Edward ; van Engelen, Louis ; van Engelen, Piet ; Gorge, Paul ; Hageman, Victor ; Larock, Evert ; Luyten, Hendrik ; Mertens, Charles ; Pieters, Evert ; Rosier, Jan-Willem ; Rul, Henry ; de Smeth, Henri ; van de Velde, Henry ; de Wit, Prosper
Als Ik Kan, Koninklijk Museum voor Schone Kunsten, Antwerpen, 15 november tot 14 december 1975
boek