Hedendaagse tekeningen. (Brussel : Ministerie van de Nederlandse Cultuur, 1978)
Annaert, Oskar ; Beekman, Jan ; Boel, Maurits ; Bruyninckx, Robert ; Burssens, Jan ; Deblieck, Jo ; Debois, Albert ; de Vogelaere, Fons ; Dudant, Roger ; Duwaerts, Gabrielle ; Frimout, Cyr ; Gaudaen, Gerard ; Hoenraet, Luc ; Kint, Magda ; Lecompte, André ; Mara, Pol ; Minnaert, Frans ; Minne, Joris ; Minnebo, Hubert ; Mulkers, Urbain ; Oost, Marc ; Oversteyns, Pros ; Raveel, Roger ; Segers, Maria ; Sempels, Geo ; Somville, Roger ; Theys, Yvan ; 't Kindt, Jacques ; Vaerten, Jan ; Van den Dries, Maurice ; Van tuerenhout, Jef ; Velle, Marthe ; Vervisch, Godfried ; Wittevrongel, Roger
Hedendaagse tekeningen, Ebes - Expo Antwerpen, 15-06-1978 tot 08-09-1978
boek