Grafiek. - Nationaal Hoger Instituut, Antwerpen; Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas (Sint-Niklaas : Stadsbestuur, 1981)
Besard, Hugo ; 'd Eyckermans, Bart ; Ledent, Ingrid ; Smitz, Jan ; Vandeweghe, Jan ; Urzua, Ruperto
Grafiek, Nationaal Hoger Instituut, Antwerpen, in het Internationaal Exlibriscentrum, Sint-Niklaas, van 31 oktober tot 27 december 1981
boek