Hedendaagse Kunst : Selectie uit de kunstwerken verworven door de staat in 1980-1981. (Brussel : Ministerie van nationale opvoeding en Nederlandse cultuur, 1982)
Bilquin, Jean ; Boel, Maurice ; Boel, Opie ; Chaffart, Erika ; Cobbaert, Jan ; Cornelis, Beniti ; Cox, Jan ; Dahmen, K.F. ; Decaestecker, Lea ; De Cock, Gilbert ; De Kramer, Enk ; Duchateau, Hugo ; Dufoor, Frederic ; Elmano, Antonio ; Ghekiere, Joris ; Goezu, André ; Guilmot, Jacques ; Haenen, Toon ; Haerden, Boy ; Heyrman, Hugo ; Hoorne, Emiel ; Hulstaert, Freek ; Lannoy, Marie-Roze ; Leenknegt, Jan ; Maeyer, Marcel ; Mara, Pol ; Marcase ; Minnebo, Hubert ; Muller, Jacques ; Muller, Koen ; Peijsmans, Marie-Jeanne ; Piron, Luc ; Raveel, Roger ; Roobjee, Pjeroo ; Stassen, Lucien ; Stryk, Janos ; Van de Kerckhove, Jan ; Van Der Spiegel, Michel ; Van Driessche, Edith ; Van Dyck, Bruno ; Van Leeckwijk, Walter ; Van Riet, Jan ; Van Rooy, Walter ; Van Sumere, Hilde ; Verhal, Eric ; Verheyen, Jef ; Verschueren, Hadewych ; Vervisch, Godfried
Hedendaagse Kunst : Selectie uit de kunstwerken verworven door de staat in 1980-1981, De Singel, Antwerpen van 14 september tot 27 oktober 1982
boek