Focus on British Art. (Antwerpen : ICC - Internationaal Cultureel Centrum, 1986)
Charlton, Alan ; Green, Alan ; Hall, Nigel ; Nash, David ; Pope, Nicholas ; Tremlett, David
Focus on British Art, ICC (Internationaal Cultureel Centrum) Antwerpen, 28 juni t/m 31 augustus 1986
boek
Keywords: Groot-Brittannië