New Tools - New Images : Kunst en Technologie in Japan. - Europalia 89 Japan (Antwerpen : Museum van Hedendaagse Kunst, 1989)
Miyajima, Tatsuo ; Nakai, Tsuneo ; Nakajima, Ko ; Osaka, Takuro ; Yatsuyanagi, Naoki ; Tazaki, Kazutaka ; Sakurai, Hiroya ; Yamaguchi, Katsuhiro
New Tools - New Images : Kunst en Technologie in Japan, Europalia 89 Japan in Belgium, Museum van Hedendaagse Kunst, Antwerpen, 1.10 - 3.12.1989
boek
Keywords: Japan