Naakte schoonheid - Paradoxe des Alltags. - Städtische Galerie im Lenbachhaus, München (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), 1991)
Naakte schoonheid: Bader, Angelika ; Tanterl, dietmar ; Hien, Albert ; Horndash, Ulrich ; Huber, Stephan ; Kraft, Verena ; Petz, Kurt ; Künzli, Otto ; Vogt, Peter ; Paradoxe des Alltags ; Bijl, Guillaume ; Deleu, Luc ; Denmark ; Panamarenko ; Vandevelde, Ludwig ; Vertessen, Liliane
Naakte schoonheid, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen), Antwerpen, 19 januari - 17 maart 1991 ; Paradoxe des Alltags, Städtische Galerie im Lenbachhaus, München, 6 februar - 7 april 1991
boek