De fotodetective - Aarsman, Hans (Amsterdam : Podium, 2012)
Waarom vinden we een foto mooi? Waarom fotograferen we het ene wel en het andere niet? Verslag van een zoektocht naar nieuwe manieren van kijken en fotograferen.
boek