Buurman leest een boek - Van Biesen, Koen; Borgmans, Warre (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Buurman probeert te lezen, maar zijn spelende buurmeisje maakt lawaai. Buurman bonkt op de muur en het meisje begint te zingen. Hij bonkt harder en ze begint op haar trom te slaan. De herrie wordt steeds luider. Dan bedenkt Buurman een oplossing.
5+
boek
Keywords: Van Biesen, Koen; Prentenboeken; Lezen; Respect hebben; Geluiden