Art & food, food for thought : hedendaagse kunst op het menu - Van Damme, Claire; Van Rossem, Patrick; De Dijcker, Catherine; Universiteit Gent. Leerstoel K. Geirlandt; Vlaamse Gemeenschap. Ministerie van Cultuur; Symposium Art & Food: food for thought. Hedendaagse kunst op het menu Gent. Universiteit Gent Dec. 15-17, 2004 (Gent : Academia Press, 2006)
Deze publicatie is een bundeling van de referaten rond "Art & Food. Food for Thought. Hedendaagse kunst op het menu". Dit project reflecteert over de onmisbare plaats die levensmiddelen, voeding en tafelen innemen binnen de context van het actuele kunstgebeuren. De relatie Art & Food schept ruimte voor diverse invullingen die existentieel tot maatschappelijk betrokken of kunstkritisch kunnen zijn. Vandaar ook de verschillende invalshoeken van de bijdragen.
CCS Gent
Includes bibliographical references.
Dutch, English, French and German.
Papers
boek
Keywords: Food in art -- Congresses; Art, Modern -- 20th century -- Congresses; Art, Modern -- 21st century -- Congresses