Mama kwijt - Haughton, Chris; Gever, J. H. (Haarlem : Gottmer, 2010)
Kleine uil valt al slapend uit het nest en landt op de zachte bodem van het bos. Eekhoorn helpt hem zoeken naar zijn mama. Maar hoe ziet zij er precies uit? Prentenboek met eenvoudige, collage-achtige kleurenillustraties.
boek
Keywords: Haughton, C; Prentenboeken; Verdwalen