De fantastische vliegende boeken van Marius Mindermeer - Joyce, William 1957-; Bluhm, Joe; Vriesendorp, Huberte (Amsterdam : Rubinstein, 2012)
Marius Mindermeer is gek op boeken, maar zijn eigen levensverhaal mist schwung. Hij neemt zijn intrek in een gebouw vol levende boeken, die hij verzorgt. ’s Nachts, wanneer de boeken slapen, schrijft hij verder aan zijn eigen verhaal.
boek
Keywords: Joyce, William; Prentenboeken; Verfilmde boeken; Boeken; Bibliotheken; Lezen; Fantaseren