Wie klopt daar? - Moeyaert, Bart; Dendooven, Gerda (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2012)
Tijdens een strenge winter laat een boer zijn paard slachten. De dochters van de hoedenmaker bedelen om een stuk vlees, maar krijgen niks. De boerenzoons helpen de slager het vlees naar huis te dragen. Gek van de honger stopt de slager hen in zijn pekelton.
8+
boek
Keywords: Dendooven, Gerda; Prentenboeken; Sinterklaas; Hebzucht