Zaaien op beton en 106 andere recepten voor de stad : 10 jaar stedenfonds in Vlaanderen. - De Bruyn, Joeri; Van Acker, Maarten; De Lausnay, Michael (Brussel : Agentschap voor Binnenlands Bestuur van de Vlaamse Overheid, 2011)
Deze publicatie bundelt 107 goede praktijken van de 13 centrumsteden en de VGC die met middelen van het Stedenfonds zijn gefinancierd. (Bron: website thuisindestad.be)
boek