De beleveniseconomie - Pine, B. Joseph, II.; Gilmore, James H.; Tromp, Th. H. J. (Den Haag : Academic Service, 2012)
Pleidooi voor de stelling, dat ondernemingen niet kunnen volstaan met het leveren van goederen en diensten, maar ernaar moeten streven om bij kopers waardevolle belevenissen, een 'goed gevoel', teweeg te brengen.
CCS Gent
1e dr. Nederlandse uitg.: Schoonhoven : Academic service economie en bedrijfskunde, cop. 2000.
Met lit. opg., reg.
boek