Leonardo en Het Laatste Avondmaal - King, Ross; de Smet, Arthur (Amsterdam : De Bezige Bij, 2012)
Studie over het bekende kunstwerk van Leonardo da Vinci (1452-1519) en zijn kunsthistorische en politieke achtergrond.
boek
Keywords: da Vinci, Leonardo