De weg naar Van Eyck - Tentoonstelling. Rotterdam. Museum Boijmans van Beuningen. 2012-10, 13; Kemperdick, Stephan; Lammertse, Friso, 1962-; Borchert, Till-Holger, 1967-; Duyster, Dorine; Bookmakers (Nijmegen).; Museum Boymans-van Beuningen (Rotterdam). (Rotterdam : Museum Boymans Van Beuningen, 2012)
Ontwikkeling van de schilderkunst in de late middeleeuwen en het werk van de kunstschilder Jan van Eyck (ca. 1390 - 1441).
Uitg. ter gelegenheid van de gelijknamige tentoonstelling van 13 okt. 2012 - 20 feb. 2013.
Met lit. opg., reg.
boek
Keywords: Eyck, Jan van, -- ca. 1390-1441.