Couture graphique : mode, grafisch ontwerp & het lichaam - Arts, Jos; Blanchard, Tamsin; De Baan, Els; Kristić, Andrea; Pecorari, Marco; Rynja, Marij; Teunissen, José; Van den Berg, Nanda; Van der Voet, Hanka (Houten : Terra Lannoo, 2013)
Grafische vormgeving speelt een steeds belangrijkere rol binnen de mode. Ze maakt het mogelijk onze identiteit uit te dragen via kleding, bijvoorbeeld bedrukte T-shirts. Daarnaast beïnvloeden grafisch ontwerpers als art directors de communicatie en marketing van modehuizen: logo's, reclames, uitnodigingen ...
boek