Waterwonen in Nederland : architectuur en stedenbouw op het water. - Nillesen, Anne Loes; Singelenberg, Jeroen (Rotterdam : NAi uitgevers, 2011)
Overzicht van tien architectonische projecten (acht Nederlandse) over wonen met of in water.
Text in Dutch with parallel English translation.
boek
Keywords: Dwellings; Waterfronts; Architecture; Urbanization