Leeuw - Minne, Brigitte; Pieters, Nils (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2013)
Leeuw is een oude hond. Hij ergert zich aan de komst van een speelse puppy, Prins. Prins krijgt voortdurend aandacht van hun baasje en doet Leeuw in alles na. Leeuw negeert hem, maar dan valt Prins in de vijver. En hij kan niet zwemmen.
boek
Keywords: Pieters, Nils