Autonomie als waarde : dilemma's in kunst en onderwijs - Corsten, Marie-Josée; Niesten, Christianne; Fens, Huib; Boomgaard, Jeroen; Fontys Hogeschool voor de kunsten Tilburg (Amsterdam : Valiz, 2013)
Bijdragen over de betekenis van autonomie voor de kunsten, het onderwijs en de samenleving. Bespreking in Boekman.25(2013)96(najaar.112-113) door Alex de Vries. Bijdragen over de betekenis van autonomie voor de kunsten, het onderwijs en de samenleving.
boek