¡Vivan las antipodas! [2011] - Kossakovsky, Victor ([Amsterdam] : IDFA ; Amsterdam : De Filmfreak Distributie [dist.], 2012)
Victor Kossakovsky filmde het dagelijks leven in vier paar antipoden, landen die elkaars geografische tegenpolen zijn: Argentinië en China, Spanje en Nieuw-Zeeland, Hawaï en Botswana en Rusland en Chili.
Videoversie van de film: Duitsland [etc.] : Ma.Ja.De [etc.], 2011
Spaans, Russisch, Engels, Setswanees gesproken; Nederlands ondertiteld
film
Keywords: Kossakovsky, Victor