XIII Premi Internacional Dibuix Joan Miró. - Col-legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona i Consell de Col-legis d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Catalunya (Barcelona : Certamen Internacional de Dibuix Joan Miró, 1974)
Sanesi, Anna ; Tafelmaier ; Grabowski ; Stendl, Ion ; Niebla
XIII Premi Internacional Dibuix Joan Miró, Col-legi d'Arquitectes de Catalunya i Balears i Capella Antic Hospital de la Santa Creu, Barcelona, 8 de juliol al 8 d'agost 1974
kunstcatalogus