Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in 1984-1985 - Baeyens, Herman; Cultureel Centrum Genk (Brussel : Dienst Beeldende Kunst en Musea, 1986)
Van den Abbeel, Jan ; Van Den Abbeele, Wim ; Van Achter, Resy ; Ampe, Dominique ; Andal, Michèle ; Andres, Margrit ; Baeyens, Martin ; Bailleux, Cesar ; Becerra, Carlos ; Bedoya, Alfredo Benavidez ; Beekman, Jan ; van den Bempt, Bob ; Bergen, Emiel ; van Bergen, Thé ; Bervoets, Fred ; Besard, Hugo ; Biest, Francine Van Der ; Bilquin, Jean ; Blanckaert, Koen ; De Blok, Emiel ; Blommaerts, François ; Boerjan, Mirella ; Bogaert, André ; Bosman, Ria ; Bosschem, Willy ; Bouttens, Philippe ; Van Braeckel, Malou ; Van Breedam, Camiel ; Brems, Walter ; Broeck, Tejo Van Den ; Brusselmans, Luc ; De Bruycker, Dirk ; De Bruyne, Dees ; De Bruyne, Pieter ; Bruyneel, Hans ; Bruyninckx, Rob ; Bury, Pol ; Van caeteren, Edwig ; Campo, Cornel ; Cardon, Eric ; Cardon, Marcel ; Carlier, Jan ; Castelein, Ingrid ; Catoor, Monica ; Van Cauwenbergh, Noël ; Van Cauwenberghe), Vanche (Willy ; Caymax, Katrien ; Celie, Pieter ; Cleeren, Luce Smid ; De Clercq, Rosita ; Cobbaert, Jan ; De Cooman, Linda ; Coorevits, Raf ; Cornelis, Beniti ; Crapé, Urbain ; Daems, Walter ; Van damme, Frank-Ivo ; Van Damme, Nicky ; Daniels, Albert ; DC, Franky ; Debbaut, Charles ; Debruyne, Daniel ; Decaestecker, Lea ; Decock, Gilbert ; Decoster, Jean ; De Deken, Albert ; Demyttenaere, Roger ; Deprez, Jean-luc ; Deroo, André ; Devriendt, Robert ; Dewaele, Daniel ; Dille, Frans ; Dionyse, Carmen ; Donders, André ; van den Dries, Maurice ; Driessche, Lucien Van Den ; Dubois, Dany ; Duchateau, Hugo ; Dupont, Veerle ; Duys, Kris ; Van Dyck, Bruno ; Dyckmans, Bruno ; Eecken, Dirk Vander ; Eerdekens, Fred ; Elias, Etienne ; Eylenbosch, Albertina ; de Fraeye, Mark ; Franck, Paul ; Gaudaen, Gerard ; Gees, Paul ; Genard, Wilfried ; Gentils, Frans ; Ghekiere, Joris ; Van Gheluwe, Peter ; Gilles, Raymond ; etc.
Vermelding P. Vlerick ill.: 461
Publicatie n.a.v. de tweejaarlijkse tentoonstelling van Kunstwerken verworven door de Vlaamse Gemeenschap in het Cultureel Centrum, Genk, 25.05.1986 - 22.06.1986
Schenking Pierre Vlerick
boek