Entre l'Objecte i la Imatge : Escultura birtànica contemporània. - The British Council; Centre Cultural de la Fundacio Caixa de pensions, Barcelona (Barcelona : Fundació Caixa de Pensions, 1986)
Boyle, Mark ; Hills, Joan ; Boyle, Sebastian ; Boyle, Georgia ; Caro, Anthony ; Cragg, Tony ; Craig-Martin, Michael ; Deacon, Richard ; Flanagan, Barry ; Gormley, Antony ; Hamilton Finlay, Ian ; Houshiary, Shirazeh ; Kapoor, Anish ; Long, Richard ; Paolozzi, Eduardo ; Tucker, William ; Wilding, Alison ; Woodrow, Bill
Entre l'Objecte i la Imatge : Escultura birtànica contemporània, Centre Cultural de la Caixa de Pensions, Barcelona, 3 juny - 17 juliol 1986
boek