L'Art Espanyol en la col-lecció de la Fundació Caixa de Pensions. - Fundacio Caixa de Pensions, Barcelona (Barcelona : Fundació Caixa de Pensions, 1986)
Aguilar, Sergi ; Albacete, Alfonso ; Amat, Frederic ; Badiola, Txomin ; Barcelo, Miquel ; Barrera, Jaume ; Bechtold, Erwin ; Bermejo, José M. ; Broto, José Manuel ; Cabrera, Patricio ; Calvo, Carmen ; Campano, Miguel-Angel ; Camps, Pep ; Canogar, Rafael ; Clavé, Antoni ; Cobo, Chema ; Criado, Nacho ; Cuixart, Modest ; Chancho, Joaquim ; Chirino, Martin ; Delgado, Gerardo ; Faber, Will ; Feito, Luis ; Fernandez, Ramiro ; etc.
L'Art Espanyol en la col-lecció de la Fundació Caixa de Pensions, Barcelona, Juliol 1987
boek