Mens en Chemie : 10 jaar Scheikunde. - Duchateua, Marcel; Technisch Instituut St.-Bernardus, Bassevelde (Bassevelde : Technisch instituut St.-Bernardus, 1971)
Dudant, Roger ; Mara, Pol ; Van Lint, Louis ; Van Saene, Maurice ; Wijckaert, Maurice ; Noël, Roger
V.2 : Laboratorium - Diaram - Fotografie - Schilderkunst
Mens en Chemie : 10 jaar Scheikunde, Technisch Instituut St.-Bernardus, Bassevelde, mei 1971
boek