INTERPAk! : Kontinental - Disziplinaer - Subjektiv. - Potsdamer Akademie, Berlin (Berlin : Potsdamer Akademie Berlin, 1990)
Wiktorsson, Hage ; Steffner, Christoph ; Lucke, Ralf ; Eisler, Walter ; Eisler, Christiane ; Baumeier, Andreas ; Haug, Gerhard ; Ruggiu, Roberto ; Manikova, Galina ; Kanuma, Ryosuke ; Van Workum, Marius
INTERPAk! : Kontinental - Disziplinaer - Subjektiv, Potsdamer Akademie Berlin, September 1990
boek