Existentie: Selected Work & Recorded Documents : labo I II III. - Existentie, Gent (Gent : Existentie, 2006)
Cloquet, Marie ; Cole, Stijn ; Dekoninck, Katrin ; Deprez, Olivier ; Van Dorpe, Stijn ; Enoki, Yoko ; Felga, Celine ; Heija, Mira ; Van Hoorebeke, Ada ; De Jaeger, Michiel ; Laute, Vincent ; Van Lysebettens, Jelle ; Michiels, Mike ; Petré, Michel ; Reyes, Nayra Martin ; Tas, Nele ; Vermeersch, Robin ; Vinck, Katleen ; W.I.J.
Uitgegeven ter gelegenheid van het project LABO
boek