Just a four-letter word : Hisk laureates 2007. (Deurle Gent : HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten) Gent MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle, 2007)
Brody, Ondrej; Fekovic, Jasmina; Hollerer, Clemens; Hrabluik, Allison; Nicolodi, Renato; Sarah & Charles; Sudhues, Max; vervaet, Filip; Vranken, Leon; De Wilde, Kelly
Exhibition. Just a four-letter word : Hisk laureates 2007. MDD (museum Dhondt-Dhaenens) Deurle. 2007-12-09. 2008-01-06
Nederlands, Engels
boek