Boijmans in Breda : Van Manet tot Sarah Lucas : Een keuze uit de collectie grafiek-edities van Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam - De Beyerd, Breda (Breda : De Beyerd Breda, 2003)
Appel, Karel ; Baumeister, Willi ; Breedveld, Corstiaan ; Broodthaers, Marcel ; Constant ; Darboven, Hanne ; Disberg, Harry ; Ernst, Max ; Hockney, David ; Koetsier, Hans ; Lucas, Sarah ; Mandelstam, Ossip ; Manet, Edouard ; Paolozzi, Eduardo ; Picasso, Pablo ; de Quevedo, Francisco ; Saura, Antonio ; Schierbeek, Bert ; Schipper, K. ; Scholte, Rob ; Schoonhoven, Jan ; Tytgat, Edgard ; van Weelden, Dirk ; Werkman, H.N. ; Wilson, Robert ; Wool, Christopher
Nederlands
Tentoonstelling in De Beyerd, Breda, 16.11.2003 - 18.01.2004
boek