Galéria Medium : Rocenka 1991. - Jankovic, Jozef; Galéria Medium, Bratislava (Bratislava : Galéria Medium, 1992)
Fulla ; Hloznik ; Hoffstädter ; Kostka ; Matejka ; Mudroch ; Nowak ; Zmeták ; Berger ; Csudai ; Fila ; Fischer ; Holska ; Krén ; Lindovský ; Popovic ; Sikora ; etc.
Slovaaks & Engels & Duits & Frans
boek