De verbeelders : Nederlandse boekillustratie in de twintigste eeuw - De Bodt, Saskia (Nijmegen : Vantilt, 2015)
Chronologisch overzicht in zes tijdvakken van Nederlandse illustratoren in de twintigste eeuw. Historisch overzicht van Nederlandse illustratoren van (jeugd)boeken in de twintigste eeuw. Met illustratorportretten en veel illustraties in kleur en zwart-wit.
boek