Een beeldschone aanklacht : over kunst en ethiek. - Peninsula, Eindhoven; Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, Breda (Breda : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1993)
Benus, Anna Thalia ; Cops, Marco ; van Dijck, Henck ; van Houten, Peter ; Kisman, Edu ; Korsmit, Alexander ; Neary, Scott ; van Rest, Charly ; de Vries, Jaap ; van Vught, Reinoud
Een beeldschone aanklacht : over kunst en ethiek, NBKS, Breda / Peninsula, Eindhoven, 14.11.1993 - 09.01.1994
boek