Breaking the Ice : Zeitgenössische Kunst aus Finnland = Contemporary Art from Finland - Kunstmuseum Bonn (Bonn : Kunstmuseum Bonn, 2006)
Ahtila, Eija-Liisa ; Granö, Veli ; Grönlund, Tommi ; Kanervo, Marja ; Kekarainen, Pertti ; Mäkipaa, Tea ; Männikkö, Esko ; Niemelä, Jaakko ; Nisunen, Petteri ; Puranen, Jorma ; Renvall, Seppo ; Sandison, Charles
Exhibition in Kunstmuseum Bonn, 16.03.2006 - 28.05.2006
Duits en Engels
boek