Corpus Delicti : art actuel au Palais de Justice de Bruxelles = hedendaagse kunst in het Justitiepaleis te Brussel - Brussels Art Central vzw, Brussel (Brussel : Brussels Art Central vzw Brussel, 2008)
Aguirre y Otegui, Philip ; Bernier, Pascal ; Bijl, Guillaume ; Charlier, Jacques ; Clerbois, Michel ; Copers, Leo ; Corillon, Patrick ; Couturier, Michel ; Dagonnier, Ronald ; De Bruyckere, Berlinde ; de Cordier, Thierry ; Dekyndt, Edith ; Delier, Marie ; Delmotte, Monsieur ; Delvoye, Wim ; Denmark ; De Vylder, Paul ; Fabre, Jan ; François, Michel ; Frydman, Maurice ; Huisman, Michel ; Janssens, Djos ; Kasimir, Marin ; Lennep, Jacques ; Lizene, Jacques ; Lopez-Menchero, Emilio ; Maes, Chantal ; Muller, Sofie ; Muyle, Johan ; Nölle, Annick ; Octave, Jean-François ; Panamarenko ; Reynders, Leo ; Rogiers, Peter ; Ronflette, Sylvie ; Cossalter, Bruno ; Schulte Kellinghaus, Bärbel ; Séchas, Alain ; Theys, Koen ; 't Jolle, Sven ; van Oost, Jan ; Van Stappen, Lieve ; Vergara Santiago, Angel ; Visch, Henk ; Visic, Loreta
Exhibition "Corpus Delicti" in het Justitiepaleis te Brussel, 26.09.2008 - 21.11.2008
Frans en Nederlands
boek